Mooie, grote scrabble letters voor je woonkamer!

Mooie, grote scrabble letters voor je woonkamer! In de woonkamer kom je veel tegen, zoals tijdschriften, boeken, foto's, pen en papier. Maar doe je ook graag een spelletje of ben je graag creatief met letters? Dan zijn de grote scrabble letters voor jou een leuke aanwinst voor in de woonkamer. De letters zijn op hout gedrukt en hebben een afmeting van 20x20 cm en zijn 18 mm dik. Het is een leuk en origineel idee als aankleding van de woonkamer. Veel mensen kennen de kleine scrabble letters als tafelspel. De grote scrabble letters zijn een bron van inspiratie in je woonkamer. Je kunt ze ophangen, maar ook op een bord plaatsen en iedere keer weer andere woorden maken. De idee├źn wat je ermee zou kunnen doen, komen vanzelf als jij de houten letters in huis hebt. De houten bordjes zijn gemaakt van populieren hout en dat hout is licht van gewicht. Het materiaal van de letters zorgt voor een natuurlijke uitstraling in huis. De letters passen in elk interieur. Geen zware dingen aan de muur of op de kast, maar mooie grote scrabble letters, die je steeds kunt verplaatsen.

 

Grote scrabble letters dagen je uit

De hele dag door word je uitgedaagd als je de grote scrabble letters in de woonkamer plaatst. Je maakt iedere keer een woord waar je aan denkt, anderen die thuis komen zullen het aanvullen en er ook wat leuks mee doen. Dit houdt je brein actief en daarnaast is het leuk om steeds met letters te kunnen spelen.

 

Online grote scrabble letters bestellen

Online vind je een ruim aanbod aan grote scrabble letters. Weet jij al welke letters je wil hebben? Het woordje HOME? Of misschien LOVE? Er zijn verschillende mogelijkheden, want jij beslist zelf welke letters het worden. Wissel eens af met de woorden. Creatief met letters in je eigen huis wordt nu mogelijk gemaakt met de grote scrabble letters. Het spel scrabble met de kleine letters is erg populair onder jong en oud. Gaan de grote scrabble letters die populariteit bij jou in huis evenaren?